Ministeries

In Schoenlapperslaand hebben we 4 ministeries: Media, Evenementen, Jeugd en Algemeen.

Ministeries zijn in 2019 opgericht om het bestuur en de commissies te ondersteunen. Dit doen we op specifieke gebieden en met specifieke kennis.
Komende jaren zullen de ministeries zich vanzelf vormen naar gelang de vragen en behoeftes van de leden en de ideeën die vanzelf ontstaan.

Wie kom je tegen in de ministeries?

Naast bestuursleden of commissieleden sluiten ook carnavalsliefhebbers aan die graag iets willen betekenen om dit mooie traditionele feest te laten voortbestaan. Gewoon omdat het leuk is met een stukje eigen kennis en expertise een bijdrage te leveren.
Ter ondersteuning op gebied van media: website, krant, redactioneel, foto’s, video, editing, social media, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter etc.
Team: Aron, Marit, Francien, Ad, Jeroen, Bart, Hanny, Richard en Joep

 

Ter ondersteuning van evenementen: installatiebal, Prinsentref, Jeugdinstallatie, Sluitingsbal, CCV officiële momenten tijdens carnaval: sleuteloverdracht, optocht, Okke onthulling, optocht, Okkeverbranding. Versieren centrum etc.
Team: Han, Jens, Mathijs, Jeroen 

 

Ter ondersteuning van jeugdactiviteiten. Dit ministerie bevindt zich nog in de fase “beeldvorming en plannen maken”. Voor ons is de jeugd alles tot 21.
De jeugdcommissie heeft met name de doelgroep in de leeftijd van +/- 6 tot 14 die aansluiting wil bij de jeugdraad in de gelederen en heeft het prima op de rit. Hoe betrekken we de overige jeugd meer bij bijvoorbeeld de optocht? Kunnen we voorlichting geven op scholen? Zijn er voldoende aansprekende evenementen voor de 16 jarigen in Schoenlapperslaand?


Ter ondersteuning van Algemene zaken: dit ministerie helpt het bestuur o.a. bij grote klussen die zich aandienen: Up to date houden van: archief, bezorglijsten krant, check lesmateriaal, etc.   Horeca, munten, calamiteiten, vergunningen
Team: Arjan, Rene, Dennis, Jeroen

#BIJZIJNISMEEMAKEN #CarNaVal #schoenlappeslaand #carnaval2020 
#wollukOok dit is carnaval waalwijk SchoenlapperslaandPrins Arjan, adjudant Marco en gevolg#BIJZIJNISMEEMAKEN #schoenlapperslaand #CarNaVal #raadvanelluf #carnaval2020 #Oeps nog eenne vur de raad van elluf,  we  weten (nog) niet welke van de twee op de foto ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓👮‍♂️Hebben we ze nu allemaal of toch nog nie himmel nie ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓👮‍♂️Ook deze gaat de raad van elluf vertegenwoordigen van Schoenlapperslaand 
Weten jullie wie? 
Enne op hoeveel zitten we nu?

#raadvanelluf #schoenlapperslaand #CarNaVal #carnaval2020 #11-11Vanaf morgen in de versnelling en op zeker in de herhaling richting de Groote installatie van stads PRINS en/of PRINSES ❓❓❓ en het gevolg ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓ van #schoenlapperslaand #carnaval #carnaval2020 #waalwijk #CCV #raadvanellufWie is deze volgende van de raad van elluf SchoenlapperslaandRaad het plaatje in de reeks
Latest Tweet: Onderweg naar schoenlapperslaand https://t.co/RinlxN8DAU
181 people follow Schoenlappers
Twitter Pic carnaval Twitter Pic JohanLau Twitter Pic MartijnW Twitter Pic Nicole74 Twitter Pic CarlavdG Twitter Pic tchill72 Twitter Pic Waalwijk Twitter Pic dylanvdv