Prins Renaldo en zijn gevolg

Vol trots stellen wij u onze Prins, adjudant, Raad van 11 en de Lapperinnekes aan u voor.

De Prins van Schoenlapperslaand zwaait gedurende het carnavalsseizoen de scepter over de stad. Hij wordt bijgestaan door zijn steun en toeverlaat: de Adjudant. Deze staat de Prins met raad en daad bij in het vele werk. Samen vormen zij het team dat met het Gevolg de vele carnavalsevenementen van Schoenlapperslaand bezoekt, van de verenigingen tot de basisscholen en verzorgingstehuizen.

 

René van Boxtel is geen onbekende in Schoenlapperslaand. Hij was o.a. oprichter en president van CV Tot Dun Leste Cent, en bedenker en presentator van D’n Optochtsjow. In 2009-2010 was hij al eens Prins van Schoenlapperslaand. Als echte carnavalist is hij ambassadeur van Schoenlapperslaand bij zijn optredens als tonpraoter door geheel Nederland.  Hij hoopt dit jaar het motto “As ge mar vuruit gaot!!” een extra impuls te kunnen geven en de verbinding te brengen met alle geledingen binnen Schoenlapperslaand.  Hij vindt het een enorme eer om deze rol te mogen vervullen! En proost graag met Schrobbelèr en met u op en mooi carnavalsseizoen.

 

 

Marco van der Hammen, Adjudant, heeft zijn sporen al verdiend in Schoenlapperslaand. Lid van CV De Hoefnarren, CV Tot Dun Leste Cent en CV De Jokers en meermaals lid van de Raad van 11 en Adjudant van Prins Arjan.

Als Adjudant kijkt hij uit naar een carnavalsseizoen dat weer helemaal bol staat van zowel evenementen als bezoeken aan verenigingen, zodat hij met alle Schoenlappers en Schoenlapperinnekes de heerlijke verbroedering van openbaar Carnaval in Schoenlapperslaand maximaal kan opzoeken.

 


De Raad van Elf is onderdeel van het gevolg van de Prins.

 

Jeroen Teunissen van Manen, was al eerder lid van de Raad van 11 en is lid van de oudste carnavalsvereniging van Schoenlapperslaand CV De Tekswippers.

Jeroen is de penningmeester van de Raad van 11.

 

 

 

 

 

 

 

Killy Mandemakers, is vrij nieuw in carnaval vierend Schoenlapperslaand.

Is een echte ‘Wollukse” met wortels uit Besoijen. Bourgondiër op zijn best.

 

 

 

 

 

 

 

John Moolenschot. Kinderen in de jeugdraad, dan kan vaders niet achterblijven in de Raad van 11.

 

 

 

 

 

 

William Broeks. Onze stille genieter. Lid van CV De Slikkers, altijd van de partij als er een feestje is. Is een echte “stapper”, letterlijk en figuurlijk, Kennedymarsen in binnen- en buiteland en langs kroegen!

 

 

 

 

 

Dennis Ligtvoet, onze bierbrouwer die voor de Raad van 11 een speciaal bier brouwt. Die moet je erbij hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Edwin van Oorschot, al geruime tijd zet Edwin zich in voor de Jeugdraad. Nu zelf in de Raad van 11 en een meester in het BBQ-en.

 

 

 

 

 

 

 

Nicole Stans, ons vrouwelijke lid van de Raad van 11. Lid van CV De Tekswippers en lid toen Schoenlapperslaand een Raad van 11 had die geheel uit vrouwen bestond. Dus al haar ervaring komt goed van pas.

 

 

 

 

 

 

 

Nico Richters hoeft geen verdere introductie. In verschillende Raden van 11 gezeten en gerespecteerd lid van het bestuur van CCV Schoenlapperslaand.

 

 

 

 

 

 

 

Jurgen Stans, Lid van CV De Tekswippers en wat vindt hij het mooi om lid te mogen zijn van de Raad van 11. Zijn ogen blijven maar glinsteren.

 

 

 

 

 

 

 

Stefan van der Griendt, geniet van het Raadslidmaatschap. Is er altijd bij. Motto: als het maar gezellig is en anders maken wij het gezellig!

 

 

 

 

 

 

 

Ronald van de Velden, Lid van CV De Torentjes en hoefde niet lang na te denken om tot de Raad van 11 toe te treden. Is zeer ingenomen met zijn Raadslidmaatschap.

 

 

 

 

De Lapperinnekes

 

Zij zorgen voor de muzikale noot tijdens de bezoeken van de Raad van 11.

Nicolle-Ellen-Laura-Ineke.